Hvorfor personlig trening?

Ved å samarbeide med en personlig trener vil du få et individuelt tilpasset treningsopplegg som er basert på dine ønsker, mål og forutsetninger. Du vil kunne forvente å komme til godt planlagte treningsøkter med fokus på treningsglede, utfordringer og mestring. Våre dyktige trenere er i tillegg også terapeuter (osteopat eller fysioterapeut). Ved å velge trening med oss kan du være trygg på at du samarbeider med en trener som innehar god kompetanse når det gjelder trening, helseutfordringer og rehabilitering av skader.

Treningen kan foregå på treningsrommet på klinikken eller i vårt nærmiljø etter avtale. Sammen finner vi riktig trenings mål, kartlegger motivasjon og kapasitet slik at vi oppnår best mulig resultat. Treningen justeres underveis i takt med progresjonen. Du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å benytte deg av din personlige trener, men et samarbeid over tid vil erfaringsmessig gi best resultat. Forskning viser at en oppnår bedre resultater med profesjonell oppfølging.

Hvem passer dette for?

Tilbudet vårt passer for deg som er nybegynner og ønsker å komme i gang med trening, for deg som har som mål å gå ned i vekt, ønsker om bedre livsstil eller for deg som har helseutfordringer og lurer på hvilke trening som er best for deg.

”Kom i gang – pakken”! 

  • 5 timer med en av våre personlige trenere.
  • 1 x valgfri kroppsanalyse (verdi: 400,-)
  • Totalsum: 3.500,-

”Fortsett treningen” – 10- klippspakke

  • 10 timer med en av våre personlige trenere.
  • 2 x valgfri kroppsanalyse (verdi: 800,-)
  • Totalsum 6.500,-

 

For mer informasjon, ta kontakt med en av våre PT-er:

Madeleine Hauge Arnesen

madeleine@klinikklibra.no – Mob: 92087659

Eirik Valheim

eirik@klinikklibra.no – Mob: 98071281

Bestill time Online