Camilla Bjørnsen Tjensvoll

Kiropraktor, eier og daglig leder

Jeg behandler akutte og kroniske smerter som er knyttet til nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Jeg er opptatt av å finne årsaken til smertene dine. Med over 10 års erfaring som kiropraktor har jeg god kompetanse innenfor behandling av nakke, rygg/bekken, hodepine og svimmelhet, idretts relaterte skader og behandling.

Full profil

Eirik Valheim

Fysioterapeut

Jeg behandler alle typer muskel og skjelett lidelser. Dette inkluderer blant annet akutte og kroniske smerter i skulder, nakke og rygg. Jeg tilpasser såler, trykkbølgebehandling samt generell fysioterapi behandling.

Full profil

Cecilie Kooyman

Akupunktør

Som akupunktør er jeg opptatt av å hjelpe mennesker med å få bedre livskvalitet. Akupunktur handler om å optimalisere og korrigere ubalanser som skaper plager eller smerter.

Full profil

Madeleine Hauge Arnesen

Osteopat D.O, MNOF, massør & personlig trener.

Jeg er opptatt av å vite hvorfor plager og skader oppstår, ikke bare behandle symptomene. Som osteopat vet jeg at alle systemer i kroppen er avhengige av hverandre og påvirker hverandre for at man skal fungere optimalt. Derfor undersøker og behandler jeg ut ifra et helhetlig perspektiv.

Full profil

Cesilie Mikalsen

Klinisk Ernæringsfysiolog

Barn og voksne i alle aldre som ønsker hjelp for å få et fullverdig kosthold. Det kan være alt fra vitamin-og mineralmangel, spiseforstyrrelser, diabetes, mage- og tarmlidelser, underernærig, overvekt, osv.

Full profil

Raman Dhawan

Psykiater og spesialist i allmennmedisin

Ved Klinikk Libra tilbyr jeg psykiatrisk vurdering og medikamentell behandling ved behov.

Full profil

Bestill time Online