Camilla Bjørnsen

Kiropraktor, eier og daglig leder av Klinikk Libra, Stavanger

Jeg behandler akutte og kroniske smerter som er knyttet til nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Jeg er opptatt av å finne årsaken til smertene dine. Med over 10 års erfaring som kiropraktor i Stavanger har jeg god kompetanse innenfor behandling av nakke, rygg/bekken, hodepine, svimmelhet og idretts relaterte skader.

Full profil

Mats Vigre

Naprapat

Som naprapat er det viktig for meg å finne ut årsaken til pasientens problem. Det er derfor viktig for meg å få kunnskap om pasientens livsstil og livssituasjon, slik at jeg kan hjelpepasienten å oppnå sine mål.  Målene kan være å bli smertefri, komme i gang med trening eller forbedre treningen.

Full profil

Anders Vilnes Øen

Fysioterapeut

Som fysioterapeut er jeg opptatt av å fremme sunnhet hos den enkelte. Enten det er via forebyggende tiltak eller via et behandling- og rehabiliteringsforløp. Min tilgang til pasientene er åpen og nysgjerrig, og jeg mener at bevegelse enten gjennom passiv behandling eller aktiv pasientinndragelse er essensielt for å oppnå best resultat.

Full profil

Cecilie Kooyman

Akupunktør

Som akupunktør er jeg opptatt av å hjelpe mennesker med å få bedre livskvalitet. Akupunktur handler om å optimalisere og korrigere ubalanser som skaper plager eller smerter.

Full profil

Kristian Goa Kloven

Kiropraktor

Kiropraktikk er for meg et utrolig spennende yrke der jeg har mulighet til å hjelpe mennesker med forskjellige plager i nerve, muskel- og skjelett systemet.

Full profil

Bestill time Online