Kiropraktor Camilla Bjørnsen Tjensvoll, Stavanger

Camilla Bjørnsen Tjensvoll

Kiropraktor

Jeg behandler voksne og barn i alle aldre og da hovedsaklig problemer som er knyttet til muskel- og skjelettsystemet, det være seg akutte eller kroniske plager. Jeg har over 10 års erfaring innenfor behandling av nakke, rygg/bekken, hodepine og svimmelhet. Jeg har stor interesse for idretts relaterte skader og behandling av skulder, kne og ankel.

Full profil

Tonje Tuxen Bjørge

Manuellterapeut og fysioterapeut

Jeg behandler alle typer muskel og skjelett lidelser. Dette inkluderer bla.a. akutte og kroniske smerter i skulder, nakke, rygg, samt hodepine. Jeg tilpasser også såler, trykkbølgebehandling, nålebehandling (intramuskulær stimulering) og generell manuellterapi og fysioterapi behandling.

Full profil

Camilla Ahlberg

Osteopat – Løpecoach – Massasjeterapeut

Jeg er opptatt av å vite hvorfor problemene og skader oppstår, ikke bare behandle symptomene. For meg handler osteopati om å få kroppen i balanse og få en likevekt i hele systemet. Jeg ser på kroppen som en helhet og behandling er basert på at alle systemer i kroppen er avhengige av hverandre.

Full profil

Raman Dhawan

Psykiater og spesialist i allmennmedisin

Ved Klinikk Libra tilbyr jeg psykiatrisk vurdering og medikamentell behandling ved behov.

Full profil

Cesilie Mikalsen

Klinisk Ernæringsfysiolog – I PERMISJON

Barn og voksne i alle aldre som ønsker hjelp for å få et fullverdig kosthold. Det kan være alt fra vitamin-og mineralmangel, spiseforstyrrelser, diabetes, mage- og tarmlidelser, underernærig, overvekt, osv.

Full profil

Cecilie Kooyman

Akupunktør

Som akupunktør er jeg opptatt av å hjelpe mennesker med å få bedre livskvalitet. Akupunktur handler om å optimalisere og korrigere ubalanser som skaper plager eller smerter.

Full profil

Katarzyna Sadownik

Massør

Jeg vil hjelpe mine pasienter å løse opp muskelspenninger, stimulere blodsirkulasjonen og redusere stress gjennom en rekke manuelle behandlingformer tilpasset hver enkelt pasient.

Full profil

Bestill time Online
Menu Title