Klinikk Libra søker etter Kiropraktor

Klinikk Libra søker Kiropraktor til vår tverrfaglige klinikk. Klinikk Libra er en stor moderne tverrfaglig klinikk som tilbyr et spennende arbeidsmiljø. Vi tilbyr behandling av muskel- og skjelettsmerter til både barn og voksne.

les mer

Beklager stengt klinikk

Vi følger FHI sine retningslinjer og holder derfor stengt.
Vi tilbyr telefonkonsultasjoner og videokonsultasjoner dersom det er ønskelig.

les mer

Klinikk Libra holder åpent

Klinikk Libra følger veiledning og instruksjoner fra myndighetene og FHI. Dette betyr at fra og med i morgen begrenser Klinikk Libra tilbudet til KIROPRAKTOR, PSYKIATER OG KLINISK ERNÆRINGSFYSIOLOG.

Strenge desinfeksjonsrutiner er iverksatt, blant annet blir benker og utstyr desinfisert mellom hver pasient.

les mer

Klinikk Libra søker Osteopat

Klinikk Libra søker osteopat omgående. Klinikk Libra er en tverrfaglig klinikk sentralt på Madla som tilbyr et spennende og positivt arbeidsmiljø

les mer

Treningen som får deg ned i vekt

Dersom en er arvelig disponert for å veie mer enn det som er sunt for helsen viser en studie fra National Taiwan University at regelmessig jogging er det beste for å kontrollere vekten om man er disponert for å legge på seg.

les mer

Ønsker du å redusere sykefraværet på arbeidsplassen?

Vi vet at det som plager flest i en bedrift er muskelskjelettplager. Muskel- og skjelettlidelser utgjør ca. 35% av fraværet til norske arbeidstakere (NAV 2013) og forskning viser at tidlig intervensjon reduserer sykefraværet i bedriften. Vi vet hvor viktig arbeidstakers helse er for alle bedrifter og hvordan dette skaper en bedre arbeidsdag for de ansatte.

les mer

Vestibulodyni

Vestibulitt (nyere definisjon vestibulodyni), vaginisme og vulvodyni er kroniske smertelidelser i bekkenbunnen. Symptomene er ofte av brennende, sviende og skjærende karakter. Den kan forekomme uprovosert eller provosert som f.eks berøring, ved bruk av tampong eller ved samleie. Kan også forekomme som en blanding av provosert og uprovosert. Tilstanden antas å forekomme hos ca 15% av alle kvinner og blir ofte oversett og feiltolket.

les mer

Er du plaget med vond og stiv nakke?

De fleste nakkesmerter oppstår akutt og blir gradvis bedre over en periode på 1-3 uker. Langvarige plager er mer sjelden, men kan forekomme. Nakken kan føles stiv og øm, spesielt ved bevegelse. Noen opplever også at smertene stråler ut til hode, skulder og arm. Her er...

les mer
Bestill time Online