Vi vet at det som plager flest i en bedrift er muskelskjelettplager. Muskel- og skjelettlidelser utgjør ca. 35% av fraværet til norske arbeidstakere (NAV 2013) og forskning viser at tidlig intervensjon reduserer sykefraværet i bedriften. Vi vet hvor viktig arbeidstakers helse er for alle bedrifter og hvordan dette skaper en bedre arbeidsdag for de ansatte. Klinikk Libra tilbyr trygge vurderinger og behandlinger for å forebygge muskelskjelettplager. Dette innebærer kartlegging/diagnostisering, behandling samt helsefremmende tiltak. Et godt behandlingstilbud vil kunne forebygge og redusere sykefravær slik at det blir lønnsomt å investere i de ansattes helse.

Klinikk Libra tilbyr gode avtaler til bedrifter i Stavanger, Sola og Sandnes.

Behandling

  • Behandling på klinikken:

Arbeidstakerne kommer raskt til behandling og unngår ventetid. Vi har som mål og strekker oss langt for å tilby time på dagen

Kiropraktoren er primærkontakt og kan henvise til spesialisthelsetjenesten samt sykemelde ved behov

  • Behandling på arbeidsplassen:

Ved behandling på arbeidsplassen slipper den ansatte å bruke tid på reise til og fra klinikken. Vi tar med nødvendig utstyr.

Ergonomisk veiledning

  • Vi kan tilby ergonomi på arbeidsplassen: arbeidsstilling, sittestilling, råd og øvelser

Foredrag

  • Vi holder foredrag med fokus på muskel- og skjeletthelse samt ernæring. Foredragene kan skreddersys etter behov og ønske eller vi kommer med forslag med hva som kan være aktuelt for den aktuelle bedriften

Stressmestring/utbrenthet

  • Klinikk Libra har psykiater som har utvidet kompetanse på utbrenthet. Han kan hjelpe de ansatte med å forebygge utbrenthet samt hjelpe de som eventuelt allerede er i denne situasjonen.

 

Våre kunder er forskjellige og har ulike behov og vi tilpasser våre tjenester etter deres ønsker og behov. Ta kontakt for mer informasjon og for et uforpliktende tilbud.

Daglig Leder Camilla Bjørnsen Tjensvoll, Tel: +47 99570603, E-mail: camilla@klinikklibra.no

 

Bedrifstavtale

Bestill time Online