Oppdag akupunktur i “Akupunkturens Uke” 18.-23. september!

På Klinikk Libra markerer vi ”Akupunkturens uke” (uke 38) ved å gi  50% rabatt på akupunkturbehandling  f.o.m. uke 38 og ut september for deg som er nysgjerrig på akupunktur. Ønsker mer informasjon eller bare en prat? Kontakt akupunktør Cecilie Kooyman på Klinikk Libra tlf: 51860600/cecilie.kooyman@klinikklibra.no.

Akupunktur kan benyttes for en rekke plager og er for mange et godt alternativ i tillegg til vestlig medisin eller alene. Vi tar din helse på alvor og sammen kan vi finne ut om akupunktur er det rette behandlingsalternativet for deg. I uke 38 markeres Akupunkturens Uke over hele landet og i Norden forøvrig, for at flest mulig skal bli kjent med hva akupunktur er og kan gjøre for helsen.

Akupunktur og stresslidelser

Stress og utmattelse er blitt en del av vårt moderne samfunn. Stress er den følelsen vi får når vi er under for stort mentalt eller følelsesmessig press. Mange nordmenn lider av høye stressnivåer, og kropp og hode reagerer med ulike plager når vi føler oss ute av stand til å takle situasjonen – slik som slitenhet og søvnproblemer, kroppslige spenninger, hodepine og andre smertetilstander, samt lettere depresjons- og angsttilstander. Medikamentbruken i disse pasientgruppene er bekymringsverdig, særlig med tanke på bivirkninger. Akupunktur er en enkel, medikamentfri behandlingsform ved stress, utmattelse og emosjonelle lidelser. Pasientene rapporterer om indre ro, klarhet og oversikt. Behandling med nåler gir få bivirkninger når den utføres av akupunktører med solid utdannelse.  Akupunktur kan også virke forebyggende, og mange pasienter kommer jevnlig til behandling når de kjenner på belastninger i livet og stressnivået øker.

Bruk av akupunktur i Norge

En undersøkelse Akupunkturforeningen har gjennomført viser at akupunktur blir brukt for en rekke problemer; slik som nakkeproblemer, betennelse i sener og muskler, ryggsmerter/isjias, hodepine/migrene, astma, allergi, bihuleproblemer, luftveisinfeksjoner. Samme undersøkelse viste at 28 % har oppsøkt akupunktør i løpet av 2012.

Høye krav til kompetanse

Akupunktur er en behandlingsmetode som mange vil kunne ha glede av enten alene, eller som et supplement til annen behandling.  For egen sikkerhet, og for å få best mulig effekt av behandlingen er det viktig å velge en kompetent og velutdannet akupunktør. Akupunkturforeningen har ca 600 medlemmer i hele landet og stiller strenge krav til medlemskap, og utdannelse tilsvarende 4 års studier på høyskole, innen både tradisjonell kinesisk medisin og vestlig medisin. Finn din akupunktør på Akupunkturforeningen

akupunktur

Bestill time Online