Camilla Bjørnsen

Camilla Bjørnsen – Kiropraktor, innehaver og daglig leder av Klinikk Libra, Stavanger

TANKER OM FAGFELT

Som kiropraktor er jeg lidenskapelig opptatt av kiropraktikk. For meg handler kiropraktikk om å opprettholde og skape optimal funksjon i nerve-, muskel- og skjelettsystemet for å forebygge smerte og sykdom​. Hos meg får du en grundig undersøkelse med mål om å finne årsaken til smertene/plagene dine. Jeg er opptatt av at pasienten skal oppnå rask smertelindring samt bedring i funksjon, samtidig som det er viktig å forebygge tilbakefall.  Jeg er opptatt av å ha en helhetlig tankegang når jeg undersøker og behandler hver enkelt pasient. For meg er kiropraktikk en behandlingsform som inkluderer manipulasjonsbehandling, muskelarbeid, tøyning, instruering av hjemmeøvelser og trening, nålebehandling og trykkbølgebehandling.

Jeg er opptatt av forebyggende helse og trening, og synes det er viktig at pasienten får god informasjon om hva de selv kan gjøre for å få en best mulig hverdag. Jeg har over 10 års erfaring som kiropraktor i Stavanger.

Jeg har tro på et liv i bevegelse og er overbevist om at bevegelse og aktivitet er noe av det viktigste vi kan gjøre for å ha en sunn kropp og forebygge muskel- og skjelettproblemer.

HVA BEHANDLER JEG

Jeg behandler voksne og barn i alle aldre og da hovedsaklig problemer/symptomer som er knyttet til muskel- og skjelettsystemet. Det være seg akutte eller kroniske plager. Jeg har lang og bred kompetanse/erfaring innenfor allmennkiropraktikk, dvs. behandling av nakke, rygg/bekken, hodepine/migrene og svimmelhet (BPPV også kjent som krystallsyke). Jeg har også en spesiell interesse for idretts relaterte skader og behandling av skulder, kne og ankel. For meg er det viktig at pasienten også har en aktiv rolle i et behandlingsforløp ettersom dette vil gi oss bedre resultater. En behandling er selvfølgelig tilpasset den det gjelder og består ofte av manipulasjonsteknikker, bløtvevsbehandling, tøyning, samt råd og veiledning om holdning og treningsøvelser en kan gjøre hjemme.

UTDANNING

 • Master ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC), Bournemouth, England i 2008
 • Videreutdannelse innen idrettskiropraktikk (International Chiropractic Sport Science Diploma, ICSSD)
 • Videreutdannelse i behandling av spedbarn og barn
 • Tilleggsutdannelse i diagnostisk ultralyd
 • Dry Needling
 • Applied Kinesiology
 • Flere kurs innenfor behandling av nakke, rygg og ekstremiteter (skulder, kne, ankel), svimmelhet og hodepine, deriblant Gonstead Chiropractic

ERFARING

 • Allmennkiropraktikk ved Kiropraktorklinikken, Fredrikstad, 2008 – 2009
 • Bred kompetanse innen allmennkiropraktikk og lang erfaring innenfor tverrfaglig praksis ved Håbaklinikken (Stavanger /Sandnes), 2009 – 2014.
 • Klinikk Libra, Stavanger siden oppstart (2015)
 • OL i RIO 2016: jobbet som en av få kiropraktorer i poliklinikken i deltakerlandsbyen. Hun var plukket ut til å være en del av det medisinske støtteapparatet som behandlet toppidrettsutøvere fra hele verden.
 • Medisinsk ansvarlig for det norske tennislandslag under Davis Cup i Stavanger april 2017.
 • Lang erfaring innen diagnostikk og behandling av akutte og kroniske nerve-, muskel- og skjelettplager.

ARTIKLER SOM CAMILLA BJØRNSEN TJENSVOLL HAR BIDRATT TIL:

Her kan du lese mer om om kiropraktikk

http://klinikklibra.no/behandlingstilbud/kiropraktor/

www.kiropraktikk.no

Kiropraktor ved Klinikk Libra på Madla i Stavanger; Camilla Bjørnsen Tjensvoll

Camilla Bjørnsen

Bestill time på nett

Ønsker du å prate med en av oss?

Ring oss i dag for en uforpliktende samtale:

51 86 06 00

Send oss en mail

Bestill time Online