Unni Høyer

Kiropraktor

TANKER OM FAGFELT

Jeg behandler akutte og langvarige smertetilstander som stammer fra muskel- og skjelettsystemet. Det kan være ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, skuldersmerter og bekkenleddsmerter. Jeg har over 10 års erfaring og bred kompetanse fra arbeid som kiropraktor ved tverrfaglig klinikk.

Jeg vil utføre en grundig undersøkelse for å finne årsaken til smertene og plagene. Behandlingen er tilpasset den enkelte og kan bestå av manipulasjonsbehandling, bløtvevsbehandling, trykkbølgebehandling, øvelser, råd og veiledning. Målet med behandlingen er å oppnå rask smertelindring og å gjenopprette god funksjon i muskler og ledd.

HVA BEHANDLER JEG

Jeg behandler akutte og langvarige smertetilstander som stammer fra muskel- og skjelettsystemet. Det kan være ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, skuldersmerter og bekkenleddsmerter. Jeg har over ti års erfaring og bred kompetanse fra arbeid som kiropraktor ved tverrfaglig klinikk.

Pasientene vil få en grundig undersøkelse for å finne årsaken til smertene og plagene. Behandlingen er tilpasset den enkelte og kan bestå av manipulasjonsbehandling, bløtvevsbehandling, trykkbølgebehandling, øvelser, råd og veiledning. Målet med behandlingen er å oppnå rask smertelindring og å gjenopprette god funksjon i muskler og ledd.

Du vil få grundig informasjon om årsak til smertene og behandlingsopplegg.

UTDANNING

  • Femårig kiropraktorutdanning ved Syddansk Universitet i Odense i 2004 (Master Degree in Health Science, Clinical Biomechanics)
  • Kurs i trykkbølgebehandling
  • Flere kurs innenfor manuell behandling av rygg, nakke og ekstremiteter (skulder, arm, hofte, kne ankel)
  • Flere kurs innenfor gjenopptrening etter smertetilstander i muskel- og skjelettsystemet.

ERFARING

  • Kiropraktor ved Hillevåg Kiropraktorsenter 2005-2018
  • Kiropraktor ved Ålgård Kiropraktorklinikk 2005-2006
  • Kiropraktor (turnus) ved Grimstad Kiropraktorklinikk 2004-2005

Ønsker du å prate med en av oss?

Ring oss i dag for en uforpliktende samtale:

51 86 06 00

Send oss en mail

12 + 5 =

Bestill time Online